Recensies

Graag nodig ik u uit om een recensie te plaatsen op deze pagina zodat andere bezoekers kunnen lezen wat u vindt van Pedicurepraktijk Samira. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Reactie plaatsen

Reacties

Peter Boerkamp
8 maanden geleden

Samira is een leuke en gezellige pedicure en zij verstaat haar vak. Je merkt ook dat zij er plezier in heeft. Haar praktijk ruimte ziet er ook netjes uit. Kortom ik ben blij met haar als pedicure!

Trijnie
2 jaar geleden

Samira is een hele fijne den deskundige Pedicure, zo blij dat ik haar gevonden heb, Zal haar zeker bij iedereen aanbevelen,

Nicki
2 jaar geleden

Samira is een hele kundige en lieve pedicure! Ze weet waar ze het over heeft en neemt alle tijd voor je! Blij dat ik Samira heb gevonden, want ik heb nu heerlijk zachte voeten !

Robyn
2 jaar geleden

Samira heeft mij geholpen met een zo goed als ingegroeide teennagel. Samira bied professionele behandelingen aan en stelt je op je gemak.

Zeker een aanrader!

Odette
2 jaar geleden

Samira is een vriendelijke rustige en zeer prettige pedicure. Ze neemt de tijd en heeft volledige aandacht voor de voeten en nagels. Ze is zeer geïnteresseerd in haar werk en dat is in de deskundigheid terug te zien en voelen! Voelen? Jazeker , pijnvrij zonder klachten na een heerlijke behandeling.

marja hendriks
3 jaar geleden

Mijn man,69jaar, is onder behandeling bij Samira. Hij had jarenlang zijn voeten slecht onderhouden. Veel eelt. Vreemd gegroeide nagels en erg last van kalknagels. Hij is nu 3 x behandeld door Samira en zijn voeten zien er nu gezond uit. Wat een verschil. Hij heeft alle tips van haar opgevolgd. En ook dat is goed te zien. Samira is aardig en tijdens de behandeling kan er ook een leuk gesprek ontstaan. Dus wij, vooral mijn man, zijn blij met haar.

Sylvia en Theo
3 jaar geleden

Bij Samira ben je op het juiste adres en voel je je “thuis”, vakkundig , hygiënisch,weet absoluut waar ze ze het over heeft , en gaat door met de behandeling tot dat ze zelf tevreden is. Wij zijn erg blij dat Samira onze voeten verzorgd. Samira is een echte topper !

Sonja van Raaij
3 jaar geleden

Zeer vakkundig en hygiënisch behandeld. Ook geeft ze goede adviezen hoe te behandelen thuis. Erg vriendelijk en ben zeer tevreden. Ze heeft er een vaste klant bij.

Elgiva
3 jaar geleden

Ben erg tevreden over mijn behandeling. Beveel deze praktijk zeker aan!

Arthur
3 jaar geleden

Vriendelijk en kundig.

    

Samira heeft mijn voeten (hardnekkige eeltgroei/kalknagels waar ik echt last van kreeg) op zeer kundige en professionele manier behandeld, met daarbij een hoge mate van hygiëne én klantvriendelijkheid. Nu alweer even een tijdje zonder last van m'n voeten :-) Daarnaast adviseert ze ook nog wat je thuis zelf kan doen om de eeltgroei en/of kalknagels kunt bestrijden. Pedicurepraktijk Samira is hierdoor voor mij een échte aanrader waar ze me zeker terugziet.


   

Een zeer vriendelijk en vakkundige pedicure. Ze denkt met je mee en geeft tips voor thuis. Sinds ik behandeld wordt door haar geen last meer. Ben er erg blij mee


   

Erg fijne pedicure en zeer klantvriendelijk.


Een echte aanrader! Samira is deskundig, vriendelijk, werkt hygiënisch en weet waar ze mee bezig is. Ik kom graag bij haar in de praktijk. Ze heeft mij echt geholpen met problemen aan mijn voeten. Bedankt voor alle goede behandelingen.


   

Ik ben zeer tevreden over deze praktijk, Ik heb een behandeling gehad voor mijn teennagel die bijna was ingegroeid, Samira heeft alle tijd voor mij genomen en goed de nazorg verteld. Ook heeft zij echt kennis van wat zij doet. Ze is erg vriendelijke en de praktijk is netjes en schoon!