Over mij

Mijn naam is Samira van der Mee, ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een dochter en een zoon. Wij wonen in Arnhem-Zuid waar ook mijn praktijk is gevestigd.

 

Nadat ik ruim 20 jaar bij een zorgverzekeraar te hebben gewerkt ben ik twee jaar geleden boventallig verklaard. Vanaf het moment dat ik hoorde dat mijn functie bij mijn voormalig werkgever zou komen te vervallen, ben ik gaan nadenken over wat ik wil gaan doen. Ik heb verschillende scenario's doorgenomen en kwam tot de conclusie dat ik iets met mensen wilde gaan doen.

 

Werken met mensen geeft mij veel energie, maar ik wist nog niet precies wat ik daar mee kon gaan doen. Ik ben gaan kijken naar verschillende opleidingen. Eentje sprong er echt uit en dat was de opleiding pedicure. Ik ben me hierin gaan verdiepen en kreeg direct een warm gevoel bij het idee om zelf pedicure te worden. Inmiddels heb ik de opleiding pedicure en medisch pedicure met succes afgerond.  Ik ben hier zeer trots op en werk nu al enige tijd met veel passie als medisch pedicure.

Profielfoto van Samira van der Mee, medisch pedicure in Arnhem Zuid. Naast reguliere pedicurebehandelingen kan ik ook specialistische technieken toepassen bij allerlei voetproblemen zoals ingegroeide nagels, drukplekken, likdoorns. Ik ben gekwalificeerd o